Odifiks Sint-Niklaas STEM-club

ODIFIKS-CLUB IN SINT-NIKLAAS

Op de Odifiks-club in 2018 te Sint-Niklaas troffen de Odifiksers een loslopende cavia aan! Zij gingen aan de slag om dit beestje te voorzien van een dak boven het hoofd, een voederbakje, enzovoort... een heus zorgplan! In 2019 stonden de 3D printer, formbox, thermocamera en robots klaar om problemen slim op te lossen! In 2020 ontdekten kinderen via de chemie carrousel spelenderwijs de basiseigenschapen van chemische elementen

Wie weet wat 2021 brengt? 

De Odifiks-club van Sint-Niklaas wil jongeren van 10 tot 14 jaar op een speelse manier warm maken voor wetenschappen, wiskunde, techniek en engineering (STEM). Op tien woensdagmiddagen gaan we samen onderzoeken, ontdekken, begrijpen, ontwerpen en uitvinden. We voorzien ook een leuk bedrijfsbezoek.

 

WANNEER?

Tien woensdagnamiddagen in het voorjaar van 2021, telkens van 13u tot 15u30.

 

Niet tijdens de schoolvakanties. 

 

WAAR?

Odisee Campus Waas - Sint-Niklaas

Hospitaalstraat 23

9100 Sint-Niklaas

 

DOOR WIE?

Studenten van de Lerarenopleiding ontwikkelen, ondersteunen en begeleiden de sessies.

 

HOEVEEL KOST HET?

Voor een reeks van 10 sessies betaal je 50 euro. Heb je een kansenpas van Sint-Niklaas? Dan krijg je korting.

 

HOE INSCHRIJVEN?

Scrol naar beneden op deze pagina: daar vind je het inschrijvingsformulier!

Om de inschrijving vast te leggen, zal u eerst een mailtje krijgen over hoe u moet betalen. Je inschrijving is pas definitief na betaling.

 

FOTOGRAFIE EN PRIVACY

Tijdens de Odifiks-clubs worden foto's genomen, om achteraf als terugblik op de website te zetten en te gebruiken voor publiciteitsmateriaal. Door uw kind in te schrijven geeft u toestemming voor dit gebruik. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, neem contact op met kim.schelfaut@odisee.be (Sint-Niklaas).

INSCHRIJVING ODIFIKS-CLUB